Dolar 32,4463
Euro 34,7252
Altın 2.467,35
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Hafif Yağmurlu

2016 da en çok izlenen dizi listesi

2016 da en çok izlenen dizi listesi

2016 da en çok izlenen dizi listesi

2016 da en çok ve severek izlediğiniz  dizilerin listesi açıklandı.Bu listeyi size açıklıyoruz

  1. EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLAMAZ_Baş rolleri Oktay Kaynarca,Kenan Çoban,Deniz Çakır,Ozan Akbaba ve diğerlerinin rol aldığı dizinin yönetmeni Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdenere ait.Aksiyon ,mafya vedevlet dizisidir.Dizinin konusu Hızır Çakırbeyli adında mafya babasının iş ve özel hayatı üzerine geciyor.
  2. DİRİLİŞ ERTUĞRUL._Baş rollerinde Engin Altan Düzyatan,Esra Bilgiç,Serdar Gökhan,Hülya Darcan,Kaan Taşaner ve Didem Balçın oynuyor.Dizinin konusu .Osmanlı imparatorşuğunun beylik olmadan önceki dönemi .
  3. KIRGIN ÇİÇEKLER_Baş rolleri Özgür Çevik,İpek Karapınar,Biran Damla YIlmaz ve diğer oyuncuların oynadığı dram Atv ekranlarında yayınlanmaktadır.Dizi bir aile ortamında bahs eden zorluklardan bahs ediyor.
  4. KİRALIK AŞK_Baş rolleri Barış Arduç,Elçin Sangu ,Salih Bademci,Sinem Öztürkin oynadığı Metin Balekoğlu nun yönetmenliği ile sahneleşdirilen dizi barış Arduçun oynadığı(Ömer) rolü üzerine kurulmuş.Hayelleri peşinde koşan baş rol kahramanı Defne ile karşılaşınca hikaye başlıyor.
  5. KURTLAR VADİSİ PUSU _Baş rolü Necati Şaşmazın oynadığı ve her sezonda oyuncularının değiştiği dizide istihbarat servisleri,yabancı ajanlarla mücadeleye yer verilmiştir.
  6. KARAGÜL_Baş rolleri Özcan Deniz,Ece Uslu,Yavuz Bingölün oynadığı dizide iki erkek kardeş arasında yaşanan kavgalardan bahs ediyor.Büyük oğul Kendal ve kardesi Murat babadan kalma mıras ve ağalık uğruna durmadan savaşırlar.Fox tv de yayınlanır.
  7. KARA SEVDA_Baş rolleri Burak Özçivit,Neslihan Atagül,Burak Sergen ve diğer oyuncuların yer aldığı dizi Star tv ekranlarında yayınlanmaktatır.Dizinin konusu Burak Özçivitin canlandırdığı Kemal rolünün başından geçenlerden bahs ediyor.Maden mühendisi olan Kemalin yaşadıkları hayatı boyu düşme ve kalkmaları üzerine kurulmuş bir senaryo.
  8. O HAYAT BENİM_Baş rolleri Keremcem,Ezgi Asaroğlu,Ceren Moray,Sinan Albayrak ve diğerlerinin oynadığı,Hamdi Alkanın yönetmeni olduğu dizi Fox tv ekranlarında yayınlanmakta.Dizinin konusu Mehmet Emir ve Hasret adında genclerin birbirini sevmesi fakat kavuşamaması ve bu sevgiden doğan Bahar adlı bebekten bahs eder.Doğunca fakir bir aileye verilen Bahar aslında çok zengin evin tek varisidir.Baharı yetişdiren adamın Baharı gerçek ailesiyle tanışdırmak isteği her kesin hayatını alt üst eder.
  9. ARKA SOKAKLAR_Baş rolleri Zafer Engin,Şevket Çoruh,Özgür Ozan ve diğerlerinin rol aldığı bu dizinin yönetmenliği Orhan Oğuza ait.Polisiye televizyon dizisidir.Dizinin konusu İstanbulun sokakralında yaşanan olaylar ve onları araştıran bir ekibib iş ve aile hayatından bahs eder.Kanal D ekranlarında yayınlanmaktatır .

[mom_video type=”youtube” id=”FyVcDzCjK5c” width=”650″ height=”420″]

Güzellik
Web Tasarım ve Yazılım Uzmanı
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.