Dolar 32,3266
Euro 35,0730
Altın 2.302,01
BİST 9.039,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Açık

2016 Yabancı Diziler listesi

2016  Yabancı Diziler listesi

2016 Yabancı Diziler listesi

2016’da seyirciler tarafından en çok beklenen diziler listesi sunacağız size.Yabancı diziler bazılar gösterisine ara verilen ,bazıları henüz yayınlanmayan dizilerdir.

  • Roadies  roadies

Cameron Crowe tarafından yapılan,her bölümü 52 dakikalık olan dizide Carla Gugino,Luke Wilsonn,İmogen Poots ve b.oyuncular yer aldı.ABD’de yapıldı.Dram,komedi ve müzik karışık bir stilde yapılmış bir dizi.2016’da yapılan bu dizide bir rock grubu hakkında konuşuluyor.Cameron Crave ve J.J.Abrams ‘ın yarattığı bu dizide rock grubunun  yaşadığı olayları eğlenceli bir dille anlatacaktır.

  • Feed the beast   feed the beast

Dram türünde yapılmış dizi 2016 senesinde beklenen dizilerdendir.David Schwimmer, Jim Sturgess, Michael Gladis oynadığı dizinin bölümleri 60 dakika sürecektir.31 mayısta yayınlanacağı bekleniyor.

David Schwimmer’in canlandırdığı Tommy Moran ve Jim Sturgess’in canlandırdığı Dion Patras  hakkında kurulan senaryoda,bu karakterler kendi lokantalarını kurarken yaşadıkları zorluklar ve kavgaları anlatacaktır.

  • Taken

Gerilim,aksiyon dolu bir dizi olacak.42 dakika sürecek bir dizi.Clive Standen, Jennifer Beals, Michael Irby oynadığı dizide Bryan Mills karakterinin çocuk sahibi olmadan ,evlenmeden önceki hayatını anlatıyor.

  • American Lion

Yapımcısı Doug Miro ve Carlo Bernard olduğu dizi 2016’da yapıldı.Tarihi,biyografik türde yapılmış dizi bölümü 60 dakika sürecektir.Bu dizide oyuncu Sean Penn’i görebileceksiniz.Bu dizide başkan Andrew Jackson’ın başkanlığından bahs edilecektir.

  • Stranger things  strange things 2016

Garip şeyler isimli dizide Winona Ryder, David Harbour, Noah Schnapp rol alacaktır.Dram ve fantastik türünde yapılan film 60 dakika sürecek.

Dizi kayb olan genç çocuğu ve onu aramaya çalışan anneni anlatacaktır.Matt Duffer ve Ross Duffer’in yapımcılığını yaptığı dizinin ne zaman ve nerde yayınlanacağı belli değil.

Güzellik
Web Tasarım ve Yazılım Uzmanı
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.