Dolar 32,5026
Euro 34,9702
Altın 2.430,39
BİST 9.812,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

2016 yeni çıkacak film listesi

2016 yeni çıkacak film listesi

2016 yeni çıkacak film listesi

Sinema sevenlere müjde.Bu sene 2016 her ay yeni yayına girecek ve severek izleyeceğiniz nefes kesici filmlerin listesini takdim ediyoruz.Eminiz ki bu filmleri izlediğinizde gözünüzü bir anlık bile alamıyacaksınız.

  1. DEADPOOL- 12 şubat 2016 dan yayına çıkdığı bildirilen film eminim ki çizgiroman fanatiklerini çok sevindirmiştir.Tim Millerin yönetmenliğini yaptığı,baş rollerinin Ryan Reynolds,Gina Carano,Morena Baccarin,TJ.Miller ve Ed Skrein rol aldığı bu film aksiyon,bilim kurgu ,fantastik bir film.İzledikce nefes kesen bu filmi çok seveceksiniz.
  2. ALLEGİANT -part formunda vizyona verilecek bu filmin ilk bölümü 18 mart 2016 da  vizyona girecek.İkinci bölümünün  24 mart 2017 de vizyona gireceği beklenen filmin yönetmeni Robert  Schwentke.Naomi Watts,Shailene Woodley,Theo James,Jeff Daniels,Ansel Elgort rol aldığı bu film bilin kurgu,aksiyon ,romantik bir film.İzleyince çok seveceksiniz.
  3. BATMAN SUPERMAN:DAWN of JUSTICE – 25 mart 2016 da vizyona girecek bu filmin yönetmeni Zack Snyder.Diger filmlerden farklı olarak bu filmde Batman rolünü Ben Affleck oynayacak.Aynı zamanda Amy Adams,Laurence Fishburne,Jesse Eisenberg,Henru Cavill rola alacağı film bilim kurgu,aksiyon,macera,fantastik bir filmdir.
  4. CAPTAİN AMERİCA:CİVİL WAR -6 mayıs 2016 dan itibaren vizyonlarda olması bekleniyor.DC2nin Batman v Superman filmine karşılık olacağı beklenen bu filmde Black Widow,Hawkeye,Thor,Vizion,Daredevil,Scarlet Witch,Falkon,Hulk,Winter Soldier,Red Hulk,Black Panther’in olacağı da açıklandı.Yönetmenliğinin Anthony Russo ve Joe Russo 2nun yaptığı bu film bilim kurgi,aksiyon,fantastik ,gerilim üzerine kurulmuş.Chris Evans,Jeremy Renner,Paul Bettany,Bobert Downey Jr.Scarlet Johansson oynadığı bu filmin gerilim sevenler için bir müjde olacağına eminim.
  5. X-MEN :APOCALYPSE- 27 mayıs 2016 da vizyona gireceği bekleniyor.Bryan Singer yönettiği, aksiyon,fantastik,macera dolu bu filmde Hugh Jackman,James McAvoy,Channing Tatum,Jeniffer Lawrence,Michael Fassbender oynamıştır.
  6. TEENAGE MUTANT NİNJA TURTLES 2:HALF SHELL -3 haziran 2016 vizyona girilmesi bekleniyor.2014 te çıktığı filmiyle çok eleştiriye maruz kalmasına rağmen bu filmde izleyicilerin kalbini feth edeceği hedef alınmış.Yönetmeni Dave Green filmi aksşyon ,komedi,macera  üzerine kurmuş.Filmde oynayacak oyuncular:Megan Fox,Stephen Amell,Will Arnett,William Fitchner,Brian Tee,Tyler Pery.
  7. WARCRAFT- 10 hazşran 2016 da vizyona girmesi beklenen aksiyon,macera ,fantastik filmin yönetmeni Duncan Jones.Ben Foster,Paula Patton,Toby Kebbel,Dominic Cooper,Daniel Wu oynadığı bu filmin Yüzüklerin Efendisi filmine rakip olacağı bildirilse de her şeyi zaman gösterecek.
  8. NOW YOU SEE ME:THE SECOND ACT-  10 haziran 2016 da vizyona girecek.Yönetmeni  Jon M.Chu olan bu aksiyon,gerilim,gizem ,komedi filminin oyuncuları:Daniel Radcliffe,Mark Rufallo,Michael Caine,Woody Harelson,Jesse Eisenberg.
  9. STAR TREK BEYOND -8 temmuz 2016 da vizyonlarda görüneceği söylenen filmin yönetmeni Justin Lin.Bilim kurgu ,aksiyon,casusluk,macera,savaş dolu film sevenler bu filme bayılacaksınız.Bu filmde Chris Pine,Zoe Saldana,Karl Urban,Zachary Quinton,Simon Pegg oynadı.
  10. SUİCİDE SQUAD -5 ağustos 2016 da vizyona girecek film tam bir aksiyon filmi.Gelişiyle aksiyon sevenleri çok sevindirecek filmin yönetmeni David Ayer.İçinde Harley Quinn ,Joker ,Batman gibi oyuncuları da göre bilaceğiniz bu filmde Will Smith,Ben Affleck,Jared Leto,Jesse Eisenberg,Adewale Akinnuoye-Agbaje oynamıştır.
  11. GAMBİT- 7 ekim 2016 dan beri izleye bileceğiniz bilim kurgu,aksiyon,fantastik,macera dolu bu filmin yönetmeni Rupert Ryatt.Başrolde Channing Tatum’un oynadığı film eminiz ki çok sevilecek.
  12. İNFERNO 14 ekim 2016 dan vizyonlarda olacak.Yönetmenliğinin Ron Howardın yaptığı,Tom Hanks,Felicity Janes ve Ben Fosterin oynadığı bu fıl gizem ve gerilim dolu bir film.
  13. DOCTOR STRANGE – 4kasım 2016 da vizyona girmesi beklenen bi filmin bilim kurgu,aksiyon,fantastik,macera sevenlerin çok hoşuna gideceği bekleniyor.Yönetmenliğinin Scott Derrickso’nun yaptığı filmde Jaoquin Phoenix,Benedict Cumberbach,Chiwetel Ejiofor yer almakta.
  14. FANTASTİK BEASTS AND WHERE TO FİND THEM -18 kasım 2016 da vizyonlara girmesi bekleniyor.Yönetmenliğini David Yates ‘in yaptığı aksiyon,fantastik ,macera dolu filmde Eddie Redmayne oynayacak.
  15. STAR WARS ANTHOLOGY:ROGUE ONE- 16 aralık 2016 da vizyonlarda olacak.Aksiyon,macera,fantastik dolu bir film.Yönetmenliğini Gareth Edwards ‘ın yaptığı bu filmde Sam Claflin,Felicity Janes,Ben Mendelson,Riz Ahmed rol almışlar.
  16. ASSASSİN’S CREED -23 aralık 2016 da vizyona gireceği beklenen filmin yönetmenliğini Justin Kurzel yapmıştır.Bilim kurgu,aksiyon,macera üzerine yapılan filmde Marion Cotilard,Michael Fassbende rol almıstır.

Güzellik
Web Tasarım ve Yazılım Uzmanı
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.