Dolar 32,2085
Euro 35,0814
Altın 2.244,74
BİST 8.876,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13 °C
Az Bulutlu

2019 Tavan Dekorasyonları

29.01.2019
703
A+
A-
2019 Tavan Dekorasyonları

Yeni yıla girerken bir çok yeni, moda ve trend ürünler karşımıza çıkmaktadır. 2019 yılında bir çok ürün hayatımıza girmiştir. Yeni yılda bizleri ev dekorasyonlarında ve tavan aydınlatmalarında bir çok yenilik beklemektedir. Bunlardan bazıları ise tavan aydınlatması ve tavan dekorunda aslında çok yeni olmayan fakat yeni modelleri ve tasarımları olan gergi tavan ürünleridir.

2019 tavan dekorasyonları

2019 tavan dekorasyonları

Gergi tavan iç mekan dekorasyonlarda tavan dekorasyonlarında vazgeçilmez dekor ürünü olup bir çok mekanda ve özel yaşam alanlarında kullanılmaktadır.

Tipik bir İtalyan mimarisine sahip mekan da yerler ve duvarlar İtalyan mimarisini yansıtırken kafanızı tavana çevirdiğinizde bir anda kendinizi modern bir yapının içinde olduğunuzu görüyorsunuz. Gerçekten bu baş döndürücü bir güzellik ile mekanın dekoruna daha iyi bir dekor katıyor.

Bamax gergi tavanları tüm beklentileriniz karşılayacak ve birinci sınıf ürünler üreten ve uzman personelleri ile hizmet veren bir marka olup Türkiye’de en geniş bayii ağına sahiptir. İşte germe tavan sistemlerinde hiçbir sorun yaşamayacağınız markadır Bamax pvc gergi tavan.

Günümüz artık Teknoloji çağı olup teknolojinin en verimli bir döneminde her türlü fikrin veya hayalin hızlıca hayat bulduğu bir dönemde hayallerinizde ki tasarımı yansıtmamanız için bir neden yok.

Eğer ev ve iş yeri tavan dekorasyonlarında düşündüklerinizi aktarmak da zorluk çekiyorsanız barrisol tavan uygulaması konusunda uzman grafikerler veya iç mimarlar veya uygulamacılar size ciddi anlamda yardımcı olacaktır.

 

yeni moda tavan dekorasyonları

Bu tür sistemler aynı zamanda estetik açıdan doğru bir uygulamayı da beraberinde getirecektir. Estik kaygılardan biride mekana uygun tasarımın yapılmasıdır. Örneğin bir spor salonu tavanına uygulanacak germe tavan sisteminin görselinde rönesans döneminin klasik ögelerin kullanılması mekanla ne kadar bir zıtlık içeriyorsa estetik açıdan da o kadar zıtlık içerecektir.

İşte tam burda Bamax pvc germe tavan sistemleri devreye giriyor. Genelde bazı tasarımcılar germe tavan uygulamaların da zıtlıkları kullanarak sanatsal bir başarıyı yakalamaya çalışırlarsa da bu bazen estetik açıdan bir facia sebep olmaktadır.

Bu anlamda siz siz olun uygulama işleminden önce gergi tavan sistemi için seçilmiş tasarımın iç mekanın fiziki şartları ve mekanın kullanım amacına paralel olmasına dikkat edin.

Güzellik
Web Tasarım ve Yazılım Uzmanı
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.