Dolar 32,5078
Euro 34,6202
Altın 2.436,06
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

Teknolojide gelişmeler 2016

05.04.2016
501
A+
A-
Teknolojide gelişmeler 2016

Teknolojide gelişmeler 2016

Adeta dakika itiberiyle değişen teknoloji insanları şaşırtmaya devam ediyor.Bunların bazıları zarar,bazıları iyiliğimize tabi ki.Şimdi iyiliğimize gelişen teknolojinin sunduğunu yeni ürünlere bir bakalım.Bakalım bize neler sunuyor:))))

Aquila İHA  
Aquila insansız hava aracı yapıldı.Facebook’un dünyanın en ücra köşelerine internet bağlantısı taşıyabilmek için bulduğu en son çözüm bu. Daha önce Google tarafından helyum dolu balonlarla yapılması öngörülmüş projenin bir adım ötesi. Aquila bir kez havalanınca üç ay boyunca hiç inmeden havada kalabiliyor. Kanat genişliği bir Boeing 737 ile nerdeyse aynı. Yolcu uçaklarının irtifasının 18 ila 27 kilometre üstünde süzüldüğü için hava koşullarından da etkilenmiyor. Enerjisini ise sırtındaki güneş panellerinden sağlıyor.

Aquila İHA
Oculus
Oculus 3 boyutlu görüntü ve muhteşem ses performansı ile sizi film izliyorsanız filmin, oyun oynuyorsanız oyunun içine koyuyor.Bu cihazla manyak olmayan kaldıysa iyice kafası gidecek.))

oculus
Pepper Robot
Pepper Robot Japonların yaptığı bir robot. İnsanlarla iletişim kurabildiği için humanoid olarak da sınıflandırılıyor. Sizinle iletişim kurmakla kalmıyor, yüzünüzün ifadesinden mutlu, mutsuz, kızgın olup olmadığınızı hatta şaşırdığınızı bile anlayabiliyor. Japonya’da piyasaya çıkış fiyatı yaklaşık 6.000 Türk Lirası olarak öngörülüyor.Yalnız yaşayanlara iyi bir arkadaş olur bence.)))

Pepper Robot
Facebook M
Facebook M, Facebook mesaj içinde yer alan sizinle yazarak haberleşen ve sorularınızı yanıtlayan bir robot oluşturdu. Şu anda sadece Kaliforniya bölgesinde tam anlamıyla çalışıyor, kısa süre de bütün dünyaya yayılması bekleniyor.Hadi hayırlısı.

Facebook M

Güzellik
Web Tasarım ve Yazılım Uzmanı
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.