Dolar 32,4463
Euro 34,7252
Altın 2.467,35
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19 °C
Hafif Yağmurlu

2016-2017 sonbahar/kış saç modelleri nelerdir?

26.10.2016
713
A+
A-
2016-2017 sonbahar/kış saç modelleri nelerdir?

2016-2017 sonbahar/kış saç modelleri nelerdir?

2016-2017 sonbahar/kış saç modelleri ile tanışmak isteyenler bunu okumanızı tavsiye ederiz.

Zaman geçtikce her şey değişiyor.Modernleşmeye başlıyor,çeşitler çoğalıyor.Her şeyin yenileşmesi ve modernleşmesi saç modasına da yansımıştır.Şöyle ki her sene saç modellerideğişir ve her türlü farklı saç kesinleri,saç modelleri ortaya çıkar.

Bu konumuzda 2016-17 sonbahar/kış saç modelleri ile tanışacağız.Bakalım bu sene sonu ve önümüzdeki sene hangi saçlar moda olacaktır.

  • Ultra hacimli saç modelleri:Hacimli dalgalar ,güzel ombre olunmuş saçlar bu sene sonu ve gelecek sene göz önünde olacaktır.Saçları göz önünde bulunduran ve saç hacmini omuzlarınızda hissetmenizi sağlayan buklelerle güçlü dalga etkisi bu sezonda oldukca geniş kullanılacaktır.
  • Fransız örgüsü saç modeli:Bu sezonda Fransız tarz örgüler saç modelleri arasında yer alacaktır.Bu saç modeli romantik ve asidir.Sıkı bir şekilde tuturularak yapılan örgü tarzı,özel günlerinize daha bir fark katacaktır.
  • Geleneksel saç modelleri:Geleneksel olmasına rağmen modern hayata ayak uydurması için yeni dokunuşlarla yenilenecektir.Saç modelleri içinde ensede toplanmış topuz modern yeni bir görünüş getirecektir.
  • Dalgalı saçlar:Bir çok tasarım defilesinde gürlen dalgalı saçlar ,bu sene saç modasında oldukca geniş kullanılacak gibi görünüyor.S dalgalı saçlar 1920 ‘li yıllarına eğilimli olduğu belirtilmektedir.Jel ve tarak yardımı ile S şeklinde tasarlanan saçlar çok güzel bir tasarım.
  • Kıvırcık dokulu saç modelleri:Kıvırcık saçlara daha değişik bir soku katarak oluşturulan bu model kıvırcık saç sevenlere yeni bir nefes getiriyor.
  • Düşük at kuyruğu :At kuyruğu modeli zaman kaybı yaşamayı sevmeyen kadınların seçimidir.Saatlerini ayna karşısında geçirmeyin zaman kaybı olduğunu düçünen bayanlara özel tasarlanmış düşük at kuyruğu modeli,yapımı kolay ve basit olmakla birlikte,aynı zamanda sade ve şık bir modeldir.
  • Modern Balerin topuzu.Her dönemde sıklığını kayb etmeyen şık ve alımlı balerin topuzu saç modeli,bu sene de saç modasında yer almaktadır.
  • Düğümlü at kuyruğu modeli:At kuyruğu modeline düğüm atarak yapılan bu model,at kuyruğunu farklı göstermek isteyenlerin seçimidir.
  • Çılgın dalgalı saç modelleri:Düzensiz kıvırcık saçlarla oluşturulan bu model dağınık saç seven hanımların seçimidir.Bu model asi ve çılgın kadınların tarzı olacaktır.
  • Yumuşak dalgalı saçlar:Saçlarınızıa hafif dalgalı bir görünüş vererek bu sene saç modasına ayak uydurabilirsiniz.Bu dalgalar saçların uclarında yapılarak müthiş bir görün,ş sağlayacaktır.
  • Ekstra uzun saçlar:2016-2017 sonbahar/kış saç modelleri  arasında uzun düz saçlar yer almaktadır.Omuzlardan aşağıya doğru sarkan saçlar pürüzsüz bir güzellik sağlamaktadır.
  • Gizlenmiş saç uçları:Bu saç modeli havaların soğuması ile moda olacaktır.Saç uçları gizlenerek sanki yokmuş gibi bir görünüş sağlayacaktır.
  • Daha fazla örgülü saç modelleri.Bu model saçlarda örgü seven hanımların seveceği bir tarz olacaktır.Böylece hem modaya uymuş,hem de istediklerini yapmış olacaklar.
  • Parlak saçlar:Islak ve parlak bir görünüş vermekle yapılan bu saç modeli 2016-17 senesinde saç modasında yer almaktadır.Bu modelde saçlar arkaya doğru ştaranarak şekillendirilir.
  • Kahküllü saçlar:2016-2017 senesinde saç tasarımları arasında yer alan kahküller,kahkullu saç sevenlere bir sürprüz olacaktır.Uzun,kısa ve orta boy modellerle mükemmel bir tarz oluşturmuştur.Bu saç modeline en çok yakışan tarz ombre saçlardır.

 

Güzellik
Web Tasarım ve Yazılım Uzmanı
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.