Dolar 32,5525
Euro 35,0287
Altın 2.429,51
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

2016 Yerli diziler

06.05.2016
414
A+
A-
2016 Yerli diziler

2016 Yerli diziler

Bildiğiniz gibi diziler örnek hayatları,hayal ürünlerini,eğlenceyi ve s. konuları canlandırmak için kullanılan vasıtalardan biridir.Dizi türleri seyircinin zevkine 2016’da yeni yayınlanacak yerli dizi listesi sunacağız size.

Hayatımın aşkı   hayatımın aşkı

2016 dizileri sırasında.Komedi,romantik ve aile türünde olan dizide Hande Doğandemir,Serkan Çayoğlu,Berk Hakman ve diğerleri oynacayacaktır.

Dizinin  konusu:Arkadaşlarının hepsinin evlendiğini gören ajans kızı Gökçe artık yalnızlığa dayanamaz hale gelmiş.Kendine sevgili olarak ajansın sahibi Demiri seçmiştir.Bu yolda ona Kaan yardımcı olacaktır.Bu sürede neler yaşanacaktır,hepsini diziyi izledikce göreceksiniz.

Sevda  Kuşun kanadında     sevda kuşun kanadında

29 nisan’dan itibaren artık TRT1 de ekranlarındadır.Dram ve tarihi türden olan dizide Deniz Baysal,Murat Ünalmış,Yavuz Bingöl ve diğerleri rol almıştır.

Dizinin konusu:70 80’lerde Türkiyede yaşanan siysi kurtuplaşma .Bu dönemde politik olayların ve siyasi görüşlere sahip insanların ilişkilleri göz önüne getiriliyor.

 

Güzellik
Web Tasarım ve Yazılım Uzmanı
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.