Dolar 32,5525
Euro 35,0287
Altın 2.429,51
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20 °C
Az Bulutlu

İlkbahar -Yaz Sokak modası trendi 2016

25.04.2016
611
A+
A-
İlkbahar -Yaz Sokak modası trendi 2016

İlkbahar -Yaz Sokak modası trendi 2016

Bildiğiniz gibi sokak modası kesin belirlenmiş bir moda tarzı değildir.Adı üstünde sokak modası.Modacılar çıkıyorlar sokağa bakıyorlar kim ne tarz giymeği seviyor,kim daha zevkli giymiş onları topluyorlar ve trend haline getiriyorlar.Bunlar arasında güzel giyinen de var,değişiklik olsun diye gereksiz şeyler giyinen de var.Her kes zevkine,düşünce tarzına göre giyiniyor. Bu değişiklikler  2016 ilkbahar-yaz sokak modasında da farklı ve ilginc stilller göz önüne çıkardı.

  • Bu sene sokak modasında bayanlar en çok bol etekli,topukdan bir kaç sm yukarı pantalonları daha çok giyiniyorlar.Bu pantalonlar siyah ,beyaz gri olmak üzere değişiyor ve rengine göre üstüne siyah en çok beyaz reng bluzlarla kombin yapmışlar.

2016 sokak modası sokak modası ilkbahar yaz sokak modası 2016 sokak modası ilkbahar yaz 2016

  • Üzerinde çeşitli yazılar olan,rengareng,üzerinde insan yüzleri ,çıkartmalar basılmış giysiler sokak modasında trende dönüştü.Çantalarda olduğu gibi giysilerde de bu görseller moda haline geldi bu sene.

sokak modası (2) 2016 sokak trendi sokak moda trendi2016

  •  Üstü yazılı ve  kısa deri ceketler sokak modasında göze çarpıyorBayanlar bu ceketleri dar jeans , siyah pantalonlarla  ve ya kısa eteklerle kombinlemişler.Güzel olmuş.

sokak modası 2016 sokak moda trendi sokak trendi 2016 sokak moda tarzı

  • Bu sene sokak modasında bayanlar tarafından erkek gömlekleri de kullanılmakta.Uzun ve ya kısa eteklerin üzerine giyilmiş erkek gömlekleri,ya da ters giyilmiş erkek gömlekleri, sırtda büyük sırtmaçlar,sırtı açık gömlekler moda haline geldi.

ilkbahar-yaz-kadın-sokak-modası-2016 sokak moda tarzı 2016

  • 2016 ilkbahar-yaz sokak modasında çizmeler kullanılmakta.Bu çizmeler mini etekler ya diz altı eteklerle birlikte giyilmektedir.

sokak modasında trend 2016

  • Gördüğünüz gibi bu sene ilkbahar-yaz sokak modasında kovboy tarzı ve ya başka tarzda şapkalar moda olmuş.Uzun etekler ve ya pantalonlarla kombinlenmiş bu şapkalar hem sıcaktan koruyor ve aynı zamanda da farklı bir görünüş veriyor.

sokak modası 2016 trend milan-mens-fashion-week-street-style-spring-2016-10 2016 trendi sokak modası (3) sokak mosaı 2016 trend

  •  Bir kaç sene önce olduğu gibi bu sene de yırtık jeans pantalonlar sokak modasında hala kullanılmakta.Daha çok beyaz Tsörtlerle kombinlenerek giyinilen bu pantalonlar eteği katlanarak giyinilir ve bu  jeans pantalonlarla topuklu ve ya topuksuz sandaletler giyilmekte.

sokak modası (5)

sokak trendi 2016 (2)

  • Sokak modasında ceket,gömlek,şort giyinen bayanlara da rast geliniyor.

sokak modası (6)

  • Kolsuz eteği uzun ceketler de 2016 ilkbahar-yaz sokak modasında kendi yerini almakta.

sokak moda trendi 2016 sokak modası 2016 trendler

 

 

Güzellik
Web Tasarım ve Yazılım Uzmanı
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.