Dolar 32,3351
Euro 35,1893
Altın 2.248,01
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16 °C
Az Bulutlu

Sonbahar\Kış Tırnak Trendleri 2016-2017

Sonbahar\Kış  Tırnak Trendleri 2016-2017

Sonbahar/Kış Tırnak Trendleri 2016-2017

Bakımlı eller güzel bir bayanın sözcüsüdür.Tırnağa yapılan törpü formu ve oje stili bile insanın karakterini değişik gösterebiliyor.Her giysiye,her gidilecek yere ,çeşitli karakterlere özel kullanılan tırnak modelleri vardır.Her senede giysi,saç modelleri,ayakkabı modelleri gibi tırnak modelleri de değişiyor.Bu günkü konu,Sonbahar/kış tırnak trendleri 2016-2017 olacaktır.Bakalım önümüze gelen kış tırnak trendi ne olacak?

En çok kullanılacak tırnak şekilleri şunlardır:

  1. Yuvarlak tırnaklar
  2. Oval yırnaklar
  3. Squared oval tırnaklar
  4. uzun badem şekilli tırnaklar

2016-2017 trend tırnak cilaları

  • Koyu tırnak cilaları

Bu ve önümüzdeki sene siyah ,mor,grinin tonları ves. bu gibi koyu tonlar moda olacaktır.Tırnaklarla beraber  dudak boyalarını  da aynı renk olarak kullanarak şık bir görünüş elde etmiş olacaksınız.

  • Gümüşü tırnak cilalar

2016-2017 sonbahar/kış trend  tırnak cilaları  olarak gümüş rengi metallik tonlar kullanılacaktır.2016-2017 modasına uymak isteyenler bu tonlardan kullanırsa çok hoş bir görsel kazanacaklar.

  • Swarovski ve Rhinestone taşlı tırnak  tasarımları

Bu sene modasına uymak istiyorsanız manikürde 2016/2017 cila trendi olan parlak taşlar kullanın.Bu taşlar sizin her türlü kıyafetinize çok kolaylıkla uyum sağlıyacaktır.

  • 1990 ‘larda kullanılan tırnak grafiği

90’larda olduğu gibi cizimler,karikatürler,tırnak üzerine çizilmiş bayraklar,oje renkleri nerdeyse 90’lardakı tırnak modellerinin aynısı bu sene de  trend olacaktır.

  • Fransız manikürü

Hiç bir zaman daima yerini 1. yerde olmakla korumaktadır.Herkesin her zaman kullandığı fransız manikürü bu sene de trend ama her zamankindan bir azcık farkla.Şöyle ki,her zamanki beyaz rengi farklı ve değişik  renklerle değiştirebilirsiniz.Böylece daha ilginç bir görünüm elde etmiş olacaksınız.

  • Marble tırnak modeli

2016/2017 Marble tırnak cilaları trend olacaktır.Güzel ve gizemli bir görünüm elde etmek istiyorsanız bu tırnak cilasını uygulatın.

  • Klasik ve basit tırnak modelleri

İş kadınları trend ve şık iş kadını görünümü elde etmek istiyorlarsa yuvarlak tırnak şekline kahverengi cila uygulayarak bu görünümü elde etmiş olacaktır.

Güzellik
Web Tasarım ve Yazılım Uzmanı
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.