Dolar 32,5078
Euro 34,6202
Altın 2.436,06
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23 °C
Az Bulutlu

2016 Yerli Filmler

2016 Yerli Filmler

2016 Yerli Filmler

Yerli film listesinde bu senenin filmlerini sunuyoruz size.2016 yerli filmlerini izlemeğe doyamayacaksınız.

Misafir   Misafir-Film-3

Dram türünde olan bu yerli filmin yönetmeni Mehmet Eryılmaz’dır.2016 senesi 6 mayıs’tan ekranlarda olacak filmde Zümrüt Erkin, Tamer Levent, Ayten Uncuoğlu ve d.oyuncular yer aldı.

Filmin konusu:Filmde seneler önce  babasının evinden kovulan Nur ,10 yıl sonra annnesinin öleceğihaberini alır.Küçük kızını da alarak annesiniin yanına gelen genc kadının tek isteği annesiyle helalleşmektir.Bununla beraber filmde ülkede yaygın bir sorun haline gelmiş cinsel taciz meselesi de alt hikaye bağlamında göz önüne getiriliyor.Öyküde aradan onca sene geçmesine rağmen aile bağlarının kırılmadığına daür umutların olduğu gösteriliyor.Ne kadar zaman geçse de,arada mesafe bile olsa ailenin her zaman aile olduğunu  insanlara bir mesaj veriyor.

Rüzgarda salınan Nilüfer   Rüzgarda salınan Nilüfer

Yönetmeni Seren Yüce olan ,dramatik komedi türünde çekilmiş,türkiye üretimi olan bu film 27 mayıs 2016’da vizyonlara girecek.Filmde Tolga Tekin,Songül,Sezin Bozacı ve diğer oyuncuların yer aldı.

Filmin konusu:Handan ve Korhan isimli orta yaşlarında İstanbul semtlerinde oturan çiftden bahs ediyor.Handan hayatındaki boşlukdan dolayı sürekli uğraşmak için icatlar eder.Korhan eşinin düşüncelerinin boş olduğunu düşünüb artık eşini fazla ciddiye almaz.Yakın bir zamanda vizyonlarda olacak filmi çok beğeneceksiniz.

Alamaet-i Kıyamet     Alamaet-i Kıyamet

Korku ve gerilim türünde yapılan filmin yönetmeni Doğa Can Anafarta’dır.20 mayıs 2016’da vizyona girecek filmde Büşra Çubukçuoğlu,Funda Ersin,Murat Onuk ve diğer oyuncular yer aldı.

Filmin konusu:Filmde 1999 yıllarından bahs ediyor.72 numaralı apartmanda yaşayan Elif isimli genç kadından bahs ediyor.Bu kadın hamiledir.Apartmandakı kişiler çok garip insanlardır.Türkiyede kıyamet alameti gibi sıradışı olayların olduğu bir dönemde Elif komşularının arasına sıkışmak durumunda kalmış.Filmin yapımcılığını Asteros Film üstlendi.

Cinni:Uyanış   cinni1

Oyuncularının Eda Köksal,Gökcen Gökçebağ,Merve Deniz ve s.rol aldığı yerli film korku ve gerilim üzerine yapıldı.Yönetmenliğini Emre Aydının yaptığı film 27 mayıs 2016’da vizyona girecek.

Filmin konusu:bir gece vakti yanında cesetle uyanan kızın hayatı bundan sonra değişir.Rock müzik sanatçısı Emre Aydın’ın yönetmeni olduğu filmin yapımcılığını  Hangar Film üstlendi.

Dadaş        dadaş 2016

Aksiyon üzerine yapılmış bir film.Yönetmenliğini Selim Kemal Dağlı yaptı.Oyuncuları Tuğrul Dilhan Arslan,Murat Yıldırım (II),Ümit Acar ve digerlerinin rol aldıgı yerli film 13 mayıs 2016 vizyona girecek.Filmin yayın süresi 1 saat 30 dakika olacak.

Filmin yapımını Hançer Film üstlendi.

Yarım     yarım

Türkiye üretimi olan dram türünde yapılan yerli filmin yönetmenliğini Çağıl Nurhak Aydoğdu yaptı.6 mayıs 2016 artık vizyonlarda olan filmde Ece Tatay, Serhat Yiğit, Hülya Böceklioğlu ves. oynadı.

Filmin konusu:Dağ köyünde yaşayan 15 yaşlı Fidan annesi ölünce çok zorlu bir hayata atılır.Annesi ölünce küçük kardeşine annelik yapan Fidan aynı zamanda da çobanlık yaparak hayatını kazanır.Küçük kız kendi rızası olmadan para karşılığı bir aileye verildi. Kızın hayatı eskisinden daha kötü duruma düşer.35 yaşında zihinsel sorumları olan adamla evlendirilen kız ve evlendiği adam arasında başlarda kötü bir ilişki olsa da zamanla her şeyi iyiye doğru gider.

Ankara yazı veda mektubu    Ankara yazı veda mektubu

Kemal Uzun’un yönetmenliğini yaptığı ,6 mayıs tarihinden artık vizyonda olan bu yerli film 1 saat 37 dakika sürecinde yayınlanıyor.Filmde Sefa Zengin, Gürkan Uygun, İpek Tuzcuoğlu ves.oyuncuların yer aldığı film dram üzerine kuruldu.Filmin yapımcılığını Elin Ecealp üstlendi.

Filmin konusu:Filmde 12 Eylül darbesinde Mustafa Pehlivanoğlu’nun idam edilmesi ve ailesinin yaşadığı hayat canlandırıldı.

Güzellik
Web Tasarım ve Yazılım Uzmanı
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.