Çok bölgeli Müzik sistemi

Çok bölgeli Müzik sistemi
Günümüzde hayatımızı kolaylaştıracak bir çok akıllı ev sistemleri icat edildi.Nerdeyse tüm elektrikli aletler ‘akıllı’ hale geldi.Artık yerimizden klakmadan kanalı çevirebiliyoruz,ışığı kapatabiliyoruz ves.Bu sistemleri bir tanesi daha eklendi.Bu Russound-Cok Bölgeli müzik sistemidir.Bu sistem evin müzik merkezindeki müzik kaynağından -radyo,CD çalar,ipod ves. gibi-istediğiniz bir tanesini evin istediğiniz alanında dinlenilmesini ve kontrol edilmesini sağlayan bir sistemdir.Russound sistemleri sayesinde olduğunuz her hangi köşeye müzik sistemini taşımadan,her odada müzik seti varmış gibi çok kolay bir şekilde müzik dinleme şansınız olacaktır.Bu yolla ortalıkta her hangi bir kablo bulunmayacaktır ve müzik setlerinizi yerinden oynatmak zorunda kalmayacaksınız.
Bu sistemlerin oda içindeki tuş takımları çok sadeleştirildi ve kullanması oldukca kolay bir hale geldi.Russound sistemler,müzik setleri konulmayan yerler-teras,banyo,bahçe gibi yerlerde çok kolaylıkla kullanılabiliyor.
Bu sistemlerler sayesinde çok rahatlıkla evin bir odasında bir müzik dinlenildiğinde,diğer odada aynı zamanda çok kolaylıkla CD çalar arşivinden başka bir müzik dinleyebilirsiniz.Her odanın ses seviyyesi ve ton kontrolü diğerlerinden bağımsız olarak yapılıyor.
Odalardaki hoparlörler sıva altı duvar veya tavan olabileceği gibi harici tipte de olabilir. Hatta bahçede kullanılmak üzere taş görünümlü dekoratif hoparlörler de bulunmakta. Sistemin tüm elemanları yüksek kaliteli ses üretmek üzere tasarlanmıştır..
Çok Bölgeli Müzik Sistemleri, kendi başlarına çalışabiliyor ve ev otomasyon sistemine entegre olabiliyor. Otomasyon entegrasyonu sayesinde evdeki diğer sistemleri de (aydınlatma, panjur/perde, iklimlendirme gibi) kontrol edilen dokunmatik ekranlı kablolu ya da kablosuz paneller üzerinden müzik sistemi de kontrol edilebilmek özelliği vardır.