Dolar 32,1271
Euro 35,1180
Altın 2.227,54
BİST 8.828,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14 °C
Az Bulutlu

2017 Kış mevsimi makyaj trendleri

2017 Kış mevsimi makyaj trendleri

2017 Kış mevsimi makyaj trendleri

2017 kış mevsiminde hangi makyajın daha çok trend olduğunu bilmek istiyorsanız okuyun.

Her sene giyimden tutun ayakkabıya,çantadan tutun eldivene,tırnak süsünden tutun makyaja kadar her şey yenileniyor ve daha yeni modalarla moda severlerin karşısına geliyor.Her sene olduğu gibi 2017 kış mevsimi makyaj trendleri de değişik ve hoş bir tarzda güzel kadınların güzelliklerini artırmalarına başka bir yardımcı olacaktır.Bakalım maktaj trendleri neler olacak.

2017 kış mevsimi dudak makyajında trend

  • Kırmızı dudaklar.Kırmızı rujlar klasik makyajın vazgeçilmez ürünüdür.Bu renk 2017 senesinde de hala yerini korumakta fakat 2017 kış mevsimi makyaj modasına uymak istiyorsanız   kırmızının daha koyu ve mat olan reklerinden yana seçim yapmalısınız.
  • Gotik dudaklar:Başka makyaj trendi ise gotik dudaklardır.Bu tarzdan hoşlanan bayanlara bir önerimiz olacaktır.Makyajınızı giysinize uygun bir şekilde seçmek istiyorsanız modayı takip etmelisiniz.
  • Pastel ve soft pembe dudaklar:2017 kış makyajından daha bir trend  renk.Daha soft ve koyu pembe renkler tercih edilecektir.Bu makyaj trendi daha çok genç nesil bayanlar için tercih ediliyor.Ama tabi kendini genç hiss eden her kes kullanabilir.

2017 kış mevsimi göz makyajı trendi

  • Bakır gözler:Bu senenin kışında bakır göz makyajı daha çok trend olacaktır.Paris,milano vs. şehirlerde yapılan defilelerde bu makyaj türünden geniş bir şekilde kullanılmıştır.Sadece dikkat edilmesi gereken konu,makyaj yapıldığı zaman makyajı hafif gölgeler yardımı ile belirtmek olacaktır.
  • Dumanlı gözler:Dumanlı gözler hep etkileyicidir.Bu makyaj türü her kadına yakışır.Daha çakici ve seksi bir bakışa sahip olmak isteyenlerin seçimidir.
  • Işıltılı gözler:2017 kış mevsimi göz makyajları trendş arasında ışıltılı renkler yer almaktadır.Özellikle sarı tonlardan yana yapılan tercihlerle daha etkileyici makyaj yaparak ,makyaj modasına ayak uydurabilirsiniz.

 

Güzellik
Web Tasarım ve Yazılım Uzmanı
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.